مواد لازم برای پای  هلو :

آرد :2 پیمانه

کره سرد یخچالی :150 گرم

پودر قند:1/2 پیمانه

وانیل :1/4 قاشق چایخوری

شیر :نصف پیمانه

زرده تخم مرغ:2 عدد

نمک :1/8 قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل پای 

پودر بادام:1 پیمانه

نشاسته ذرت:1و 1/2 قاشق سوپ خوری

وانیل :1/4 قاشق چایخوری

پودر قند :1/4 پیمانه

تخم مرغ :3 عدد

کره :50 گرم

هلو ورقه شده:به مقدار لازم

زرده تخم مرغ :یک عدد

خامه :یک قاشق

 طرز تهیه پای حرفه ای و خوشمزه هلو :

ابتدا باید مواد خشک را که شامل آرد ، نمک و پودر قند میشوند را با هم مخلوط و بعد الک کنید.

 در مرحله بعد کره یخچالی را رنده کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید و خوب ترکیب کنید تا کره قشنگ جذب شود.

 بعد وسط مخلوط آرد را گود کنید.سپس زرده تخم مرغ ها و وانیل را داخل آن بریزید و کم کم شروع به ورز دادن بکنید.

در این حین شیر را هم آرامی اضافه کنید.ولی باید دقت کنید بعد از اضافه کردن شیر ، مواد را خیلی ورز ندهید ، چون خمیر روغن میندازه.همین که خمیر یکدست شد و جای انگشتان روی آن ماند کافیست.

 خمیر آماده شده شما چسبناک است ، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و حالت چسبندگی آن از بین برود.

همچنین بخوانید:

در این فاصله مواد میانی پای را آماده کنید.

کره را با تخم مرغ ، وانیل و پودر قند مخلوط کنید و با درجه متوسط همزن به مدت یک الی 2 دقیقه هم بزنید.

بعد نشاسته ذرت و پودر بادام را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید.

منبع: irooniblog